Schietpartij Groningen

De man was betrokken bij een ruzie aan de Haddingestraat. Hij is uiteindelijk aan zijn verwondingen overleden in het ziekenhuis.


Gerben Lochorn Huisarts Te Hoogezand Mag Gratis Kankertest Niet Uitdelen Van De Inspectie Algemeen Dagblad November 2010 Medisch Centrum Huisarts Medicijnen

De schietpartij in de Haddingestraat in Groningen gisteravond heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost meldt de politie vanmiddag.

. De politie hield een verdachte aan. Screenshot van het filmpje van de schietpartij in de Haddingestraat op het moment dat de schutter afdrukt. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De melding werd om 1955 via het P2000 netwerk verzonden. 15 hours agoGroningen - Een 50-jarige man uit Leeuwarden is overleden als gevolg van een schietincident dat zaterdagavond rond 2000 uur plaatsvond in de Haddingestraat in het centrum van Groningen. Drie mensen gewond met video Op sociale media circuleert een video van de schietpartij in Groningen waarbij zaterdag drie mensen gewond raakten.

Twee mannen van 47 en 58 jaar oud uit Leeuwarden raakten gewond. Een van de mannen valt na te zijn getroffen op straat neer. Twee van hen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Schietpartij in centrum Groningen. 1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond rond 20 uur drie mensen gewond geraakt. Te zien is hoe de schutter door meerdere mannen uit een straat wordt gejaagd hij wordt uitgescholden en bekogeld met bierflesjes vervolgens een pistool trekt en meerdere malen de trekker overhaalt.

Een traumahelikopter landde volgens verschillende media op de Grote Markt voor het verlenen van medische assistentie. Schokkende videobeelden van de schietpartij laten zien hoe hij gericht en van dichtbij wordt neergeschoten. Dat bevestigt de politie op Twitter.

De man heeft een pistool in zijn hand die hij uit een auto. The Real Housewives of Atlanta The Bachelor Sister Wives 90 Day Fiance Wife Swap The Amazing Race Australia Married at First Sight The Real Housewives of Dallas My 600-lb Life Last Week Tonight with John Oliver. 1 day agoGRONINGEN - Bij een schietpartij in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt.

Drie gewonden verdachte opgepakt Het incident vond gisteravond rond 20 uur plaats in de Haddingestraat. Volgens de politie is er meerdere keren. 1 day agoDe hulpdiensten in Groningen zijn zaterdag 9 juli gealarmeerd voor een schietpartij op de Haddingestraat.

Dat meldt de politie. Er zou meerdere keren zijn geschoten. Evdg Vandaag om 0722 De feiten vonden plaats.

De schutter is aangehouden meldt de politie. 50 overleden tijdens vrijgezellenfeest na schietpartij update 10. 19 hours agoGRONINGEN Bij een schietpartij aan de Haddingestraat in het centrum van Groningen zijn zaterdagavond drie personen gewond geraakt.

Dat meldt de politie. Er is een verdachte aangehouden meldt de politie rond 2145 uur. Er is een 24-jarige man.

17 hours agoGetuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in Groningen. Twee andere mannen van 47 en 58 jaar uit Leeuwarden raakten bij dit incident gewond. Drie mensen zijn gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad.

12 hours agoHier beelden van een dodelijke schietpartij in Groningen zaterdagavond. Drie gewonden bij schietpartij in hartje Groningen schutter aangehouden. 11 hours agoGRONINGEN Een 50-jarige man uit Leeuwarden is overleden nadat hij zaterdag werd neergeschoten in het centrum van Groningen.

De schutter is aangehouden. Bij een schietpartij in hartje Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt. Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij.

1 day agoBij een schietpartij in de Haddingestraat in de stad Groningen zijn zaterdagavond drie gewonden gevallen. Op deze video is te zien dat een groep van circa 10 personen een man uit de straat verdrijft. Twee andere mannen van 47 en 58.

De verdachte is. Van het incident is een filmpje gemaakt. Drie mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in de Groningse binnenstad.

De hulpdiensten in Groningen reageren onder meer op 112 meldingen die bij deze. 9 juli 2022 2016 uur. Groningen is een plaats in de provincie Groningen en valt onder de P2000-regio Groningen.

Een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen heeft een 50-jarige man uit Leeuwarden het leven gekost. Daar trof de politie de 50-jarige man. Gepubliceerd op 10 juli 2022 1031.

14 hours agoBij de schietpartij zaterdagavond in de Haddingestraat in de stad Groningen is een vijftigjarige man uit Leeuwarden om het leven gekomen. 17 hours agoDoor een schietpartij in de Haddingestraat in Groningen zijn volgens de politie zaterdagavond rond 2000 uur drie mensen gewond geraakt. Het heftige voorval gebeurde gisteren rond 2000 uur.

Getuige filmt schietpartij op klaarlichte dag in Groningen. 17 hours agoDrie gewonden na schietpartij in Groningse binnenstad. Spread the love Het incident vond rond 1955 uur zaterdagavond plaats in de Haddingestraat in de binnenstad van Groningen.

14 hours agoBij een schietpartij in de binnenstad van Groningen is zaterdagavond een vijftigjarige man uit Leeuwarden neergeschoten. 19 hours agoBij een schietpartij in de binnenstad van het Nederlandse Groningen zijn zaterdagavond drie mensen gewond geraakt. Het slachtoffer werd met zware verwondingen naar het.

Het incident vond rond 2000 uur vanavond plaats in de Haddingestraat.


Pin Op Rijksoverheid Infographics


Rood Dorp Wo 2 Oorlog Maastricht Nederland

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel